Taikina:
2 1/2dl Vettä
1ps Kuivahiivaa
1 Kananmuna
1dl Sokeria
1tl Suolaa
n 7 1/2dl Vehnäjauhoja
100g Voita
Täyte:
Vaniljakreemiä
Mansikoita
Kiille:
1 dl Multi-hyytelösokeria
1 dl vettä
Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Sekoita muna, sokeri ja suola joukkoon.
Sekoita kuivahiiva jauhoihin. Lisää jauhoja vähitellen ja vaivaa taikina hyvin.
Lisää alustamisen loppuvaiheessa pehmeä rasva. Alusta taikinaa, kunnes
se irtoaa kädestä ja kulhon reunoista.
Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa lähes kaksinkertaiseksi.
Leivo 16 pikkupullaa ja jaa ne kahdelle pellille. Kohota pullat liinan alla.
Sekoita vesi ja vaniljakreemijauhe keskenään.
Paina lasilla syvennys kohonneeseen pullaan. Voitele pullien reunat munalla.
Lusikoi kreemi syvennyksiin.
Paista 225-asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
Jäähdytä pullat. Pilko mansikat ja valmista kiille.
Mittaa hyytelösokeri ja vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
Asettele mansikan palat kauniisti vaniljakreemin päälle
ja lusikoi kiille mansikoiden päälle.