Pohja:
3 kananmunaa
1 dl rypsiöljyä
2,5 dl sokeria
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
2 porkkanaa
1 prk ananasmurskaa
Kuorrutus:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1,5 dl tomusokeria
yhden appelsiinin hienoksi raastettu kuori
1 rkl appelsiinimehua
pähkinä rouhetta
Vatkaa kananmunien rakenne rikki. Sekoita joukkoon öljy
ja yhdistetyt kuivat aineet. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi. Sekoita raaste
ja ananasmurska taikinaan. Vuoraa
irtopohjavuoan (halk. 20–22 cm) pohja leivinpaperilla. Paista kakku
200-asteisen uunin alaosassa noin tunnin ajan tai kunnes kakun reunat irtoavat
vuoasta. Kumoa ja jäähdytä. Valmista kuorrutus. Yhdistä tuorejuusto,
tomusokeri, appelsiininkuori ja -mehu. Levitä kuorrutus kakun päälle. Koristele
pähkinöillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti