Tämän näköinen kakku matkasi pienen tytön ensimmäisiin juhliin.
Koristeet tein sokerimassan/marsipaanin yhdistelmästä.
Kakun täytteenä toimi valkosuklaatäyte ja vadelmatäyte,
Suklaatäyte:
2 dl vispikermaa
100 g maitorahkaa
130 g valkosuklaata
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka. Sulata suklaa mikrossa miedolla lämmöllä (250 W). Lisää suklaasula vaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Levitä pohjan päälle ja jähmetä jääkaapissa.
Vadelmatäyte:
3 dl vispikermaa
½ dl sokeria
300 g suomalaisia vadelmia
4 rkl vaniljakreemijauhetta
4 rkl vaniljakreemijauhetta
Mittaa kulhoon vispikerma ja sokeri. Vatkaa vaahdoksi. Soseuta vadelmat sauvasekoittimella mahdollisimman hienoksi soseeksi. (Jos käytät ulkolaisia vadelmia, keitä niitä noin 5 minuuttia ja jäähdytä.) Yhdistä vadelmasose ja kermavaahto. Sekoita joukkoon vaniljakreemijauhetta, kunnes rakenne muuttuu jämäkäksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti