Meillä on nyt kovassa huudossa Frozen
ja sain idean sen teeman mukaan valmistaa
kinder-piirakkaa.
Pohja:
3 Kananmunaa
41/2 dl Sokeria
21/2dl Maitoa
61/2dl Vehnäjauhoja
3tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
225g Sulaa margariinia
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään
ja lisää ne maidon kanssa vuorotellen munavaahtoon.
Lisää lopuksi sulatettu margariini.
Lisää lopuksi sulatettu margariini.
Värjää halutessa osa taikinasta siniseksi elintarvikevärillä (pastaväri). Kaada taikina pellille ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Jäähdytä pohja.
Jäähdytä pohja.
Voikreemi:
150 g voita
5 dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
sinistä elintarvikeväriä (pastaväri)
225g valkosuklaata
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri kunnolla vaahdoksi (5-10 min). Lisää joukkoon vaniljasokeri ja sininen elintarvikeväri. Vatkaa niin kauan että sininen väri on tasainen.Levitä notkea kreemi jäähdytetyn pohjan päälle ja laita suklaan sulatuksen ajaksi pakasteeseen, jotta lämmin suklaa ja pehmeä kreemi eivät sekoitu keskenään.
Kinder-piirakan alkuperäinen ohje
löytyy Tarun taikakakut blogista.
Kinder-piirakan alkuperäinen ohje
löytyy Tarun taikakakut blogista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti